fbpx

Despre  Priscom Recicleaza

Din 2007, avem grija de mediul inconjurator oferindu-va dumneavoastra servicii de inalta calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor. Profesionalismul echipei noastre si experienta pe care am acumulat-o in acesti ani sunt elementele cheie ce stau la baza atingerii obiectivelor de reducere a nivelului de poluare ale oricarei companii.

Experienta

In cei noua ani de lucru, am acumulat o gama foarte bogata de cunostinte in domeniul managementului deseurilor si va oferim cu mare drag servicii bazate pe aceste vaste informatii, analize si materiale de care dispunem.

Seriozitate

Niciodata nu ne oprim din inovarea solutiilor pe care le oferim si intotdeauna punem nevoile clientului pe primul loc. Mereu avem grija ca dumneavoastra sa aveti parte de satisfactia unor servicii de inalta calitate si de lipsa grijilor pentru evidentele de mediu.
Seriozitatea ne este demonstrata prin faptul ca cei care aleg sa lucreze cu noi, ne devin parteneri permanenti.

Servicii integrate

Colectam deseurile, oferim solutii pentru depozitarea lor, va stam la dispozitie pentru intocmirea evidentelor de mediu si suntem atenti ca absolut orice deseu produs de compania dumneavoastra sa fie recliclat.
Efectiv, aveti toate serviciile necesare intr-un singur loc.

Servicii personalizate

Nu detinem o oferta standard, pentru ca stim ca nu exista companii standard. Ne intalnim, va intelegem business-ul si lucram impreuna pentru a gasi cele mai bune solutii personalizate pentru compania dumneavoastra.

Valori

Aceasta este viziunea pe care o impartasim, alaturi de clientii nostri. Pentru indeplinirea acesteia, avem grija sa fim in permanenta la curent cu cele mai noi tehnologii ale domeniului si optimizam in permanenta gama de solutii pe care vi le oferim.Totodata, tinem cont de cele mai inalte standarde, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti bine si in siguranta alaturi de noi. Ne ajuta in acest demers si promptitudinea cu care actionam si flexibilitatea pe care v-o oferim.

Impreuna putem incepe un parteneriat de succes!

Pret special saptamana aceasta:

Fier vechi – 1 leu/kg

×