fbpx

Colectare deseuri reciclabile

Colectarea deseurilor reciclabile reprezinta o parte a procesului de management al deseurilor. Practic, noi venim in compania dumneavoastra si adunam toate materialele ce nu va mai sunt necesare si ce pot fi reciclate. Bineinteles, avem grija ca acest pas sa aiba loc in centre special amenajate, conform legislatiei in vigoare.

Persoane juridice

Colectarea deseurilor reciclabile reprezinta o parte a procesului de management al deseurilor. Practic, noi venim in compania dumneavoastra si adunam toate materialele ce nu va mai sunt necesare si ce pot fi reciclate. Bineinteles, avem grija ca acest pas sa aiba loc in centre special amenajate, conform legislatiei in vigoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

 

Care sunt pasii pe care ii urmam mai exact in acest proces?

 

Pasul 1: Venim la dumneavoastra in companie

Deoarece serviciile noastre se bazeaza pe transparenta si calitate, mereu ne vom baza pe analiza situatiei specifice a fiecarui client.

Pasul 2: Va oferim o solutie de colectare

Dupa analiza situatiei la sediul companiei dumneavoastra, va oferim o solutie particularizata, in functie de cantitatea de deseuri ce se va prelua.

Pasul 3: Colectam deseurile pentru valorificare

Preluam deseurile, le sortam, tratam, reciclam si le valorificam pentru ca ulterior sa le trimitem celor care vor fabrica noi si noi produse din ele.

Este acest serviciu potrivit pentru tine?

Ai nevoie de oferta particularizata conform altor cantitati suplimentare pe care le detii?

 

Contacteaza-neSolicita oferta

Pret special saptamana aceasta:

Fier vechi – 1 leu/kg

×